Wil jij prachtige natuur zien, ga dan Indian summer Canada

Heb jij zin om een individuele rondreis te maken door Canada? Dan is het een goed idee om eens goed te kijken naar de prachtige elementen die je hierbij kunt bezoeken. Canada staat natuurlijk bekend om haar prachtige natuur en grote westerse steden. Daarnaast staan de canadezen bekend als aardige en behulpzame mensen. Het is in Canada niet de vraag of je mooie dingen gaat zien, maar welke mooie dingen je gaat zien. Het zijn er zoveel dat je jaren nodig hebt om het allemaal te zien.

Vancouver, British Columbia

Vaak vliegen mensen voor een individuele rondreis naar Vancouver in British Columbia. Dit is aan de westkant van het land en ligt aan de grens met het Amerikaanse Washington State. In Vancouver, wat de meest leefbare stad van de wereld wordt genoemd, moet je niet schrikken van de enorme hoge prijzen die hotels vragen per nacht. Bij een individuele rondreis is het dan ook belangrijk om te kijken naar hostels als Samesun op Granville Street. Hierbij heb je namelijk te maken met een vele malen goedkopere manier van overnachten waarbij je ook nog eens anderen kunt leren kennen die een zelfde reis aan het maken zijn. Hierbij kun je vaak nog wat leuke tips krijgen van mensen die al meer gezien hebben.

Naar de natuur van Banff

Vancouver Staat bekend als prachtige stad met haar downtown gebied op een schiereiland. Deze stad doet er alles aan om één te zijn met de natuur en dat voel je. Vanaf de shoreside, wandel je gemakkelijk over de seawall langs de zee en de stad op. Hierdoor krijg je een prachtig beeld van de natuur en de stad in één. Op nog geen vijf minuten met de bus sta je midden in de bossen en kun je beren zien of prachtige watervallen opzoeken. Ook kun je vanaf daar met een gratis shuttlebus naar Whistler en Grouse mountain. Na een halve week kun je me teen auto, shared drive of vliegtuig naar bijvoorbeeld Banff. Hier heb je prachtige natuur en een enorm skigebied waar je gebruik van kunt maken. Banff staat bekend om de wijdsheid en de enorme wateren en bergen.

Montreal of Winnipeg

Montreal is de franstalige staat van Canada waar je een hele andere cultuur aan zult treffen dan in Vancouver of Banff. Niet alleen pretenderen velen dat ze geen Engels kunnen, er heerst bij sommigen zelfs een heuse haat voor de Engelse taal. Echter is de staat enorm mooi en een stad als Montreal City is dan ook een enorme aanrader voor je bezoek aan deze staat. Ook is Winnipeg in de staat Manitoba een enorme aanrader. Dit voornamelijk vlakke gebied geeft je een kijk op de veeteelt en boerencultuur van Canada. De stad Winnipeg is echter weer een grotere stad waar je jezelf zeker enkele dagen kunt vermaken.

 

 Indian summer Canada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *