Hebt u wel over beveiliging bedrijfspand Amsterdam gehoord ?

 

Op je bedrijfspand ben je zuinig en dus hoort de beveiliging bedrijfspand hoog op je prioriteitenlijstje te staan. En beveiliging bedrijfspand Amsterdam is meer dan een extra deurklemmetje aanbrengen, want daardoor zijn je bedrijfseigendommen je toch veel te dierbaar? Een alarmsysteem bedrijfspand is al een stap in de juiste richting voor de beveiliging van je bedrijfspand.

 

Beweging? Dan laat je sirene afgaan en de verlichting aanspringen

Alarmsysteem bedrijfspand? Goed idee. Laat mensen niet zonder code je pand betreden en laat bewegingssensoren hun werk doen. Is er beweging waargenomen, dan krijg je meteen melding op bijvoorbeeld je smartphone en kan er een luide sirene gaan, zoals je ook meteen het licht aan laat gaan. Zo is de beveiliging bedrijfspand al een stuk beter verzorgd. Meestal kiezen de dieven dan wel eieren voor hun geld en anders heb je altijd de camerabeelden nog.

Beveiliging bedrijfspand: neem het serieus en maak er werk van

Alleen al het feit dat je camera’s plaatst, heeft een sterke preventieve werking. Het inbrekersgilde gaat liever een deur verder als ze zien dat jij de beveiliging van je bedrijfspand serieus neemt. Een andere manier om aan beveiliging van je bedrijfspand te doen is professioneel opgeleide beveiligers laten surveilleren. Deze groep mensen weet precies waar op gelet moet worden en zien veranderingen vaak sneller dan wie dan ook. Staat er bijvoorbeeld ineens een kliko bij het hek? De professional zal dit meteen waarnemen en actie ondernemen. Het is net of ze er een speciale antenne voor hebben.

Laat medewerkers en klanten screenen en laat je zo niet verrassen

Een portiersdienst kan ook al veel doen aan de beveiliging van je bedrijfspand. De opgeleide portiers zijn prima in staat mensen die met goede bedoelingen komen te onderscheiden van mensen met minder goede plannen. Beveiliging bedrijfspand is ook dichtbij durven te kijken. Laat medewerkers en klanten screenen en voorkom zo verrassingen. Zeker bij sollicitaties kunnen mensen zich beter voordoen dan ze zijn. Een screening en je weet vaak al wat voor vlees je in de kuip hebt.

Samen beveiligen betekent vaak ook behoorlijk lagere kosten

Beveiliging bedrijfspand hoeft niet per se heel duur te zijn, zeker niet als je gevestigd bent op een industrieterrein met meerdere bedrijven. Door collectief beveiliging in te kopen kun je vaak voordeliger zaken doen. Iets om echt te overwegen. Zo kun je bijvoorbeeld samen camera’s inkopen of kiezen voor een surveillancedienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *